Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Κανένα Νέο για τη Ροδόχρου Νόσο?

Έχει περάσει καιρός από τότε που έγραψα τελευταία φορά - κυρίως επειδή δεν έχω τίποτα να αναφέρω. Έχω τα μάτια και αυτιά μου ανοιχτά για οποιαδήποτε είδηση που σχετίζεται με τη ροδόχρου είτε είναι κλινικές δοκιμές ή νέα φάρμακα που θα είχαν ενδιαφέρον για μας. Δεν έχω ακούσει τίποτα νέο τώρα τελευταία. Μη διστάσετε να με διαφωτίσετε αν έχετε κάτι που θα θέλατε να αναφέρετε .
Η νόσος για μένα φαίνεται να είναι σε ύφεση αυτό το διάστημα. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με τις ιδιαίτερα ήπιες καιρικές συνθήκες που βιώνουμε τώρα τελευταία, καθώς δεν κάθομαι συχνά σε χώρους με κεντρική θέρμανση ή κλιματισμό. Ωστόσο ένα ποτήρι κόκκινο κρασί έχει το αποτέλεσμα να μοιάσω με κόκκινο φωτεινό σηματοδότη!!  

Αυτό το καιρό δεν χρησιμοποιώ κανένα είδος φάρμακο για τη ροδόχρου. Απλά βάζω μια κρέμα για τον ήλιο το πρωί ( SPF30 ) και , στη συνέχεια, το βράδυ  χρησιμοποιώ Roc ενυδατική κρέμα και έλαιο jojoba. Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνει έτσι . Χωρίς αμφιβολία ήμουν πολύ χειρότερη πέρυσι . Η επιδερμίδα μου παραμένει καθαρή από τότε που πήρα την θεραπεία με Flagyl πριν αρκετά χρόνια. Τα επεισόδια ερυθρότητας μου δημιουργούν τα μεγαλύτερα προβλήματα αλλά και αυτά πρόσφατα έχουν μειωθεί.